Aflastning for unge med ADHD

Birketoften er et frirum

Har I et barn, som har fået diagnosen ADHD, og er jeres hverdag hektisk og presset på grund af det? Så kan Birketoften hjælpe jer. Birketoften tilbyder aflastning for børn og unge med ADHD, som et pusterum fra en travl og presset hverdag til familier, som har børn med ADHD.


Hos Birketoften er den pædagogiske målsætning at tilbyde barnet/den unge et trygt sted præget med forudsigelighed, genkendelighed, omsorg og støtte i forhold til de vanskeligheder, det enkelte barn har.


Børn og unge med ADHD har mange kompetencer, som de skal opdage og træne, så de kan vendes til noget positivt og bruges i hverdagen. Med hjælp fra daglig struktur og pædagogerne på Birketoften får børnene og de unge mulighed for at udvikle nye kompetencer, som kan hjælpe dem i dagligdagen. Ved aflastning i forbindelse med ADHD, får I en pause fra en, måske, til tider hektisk hverdag.


Vi hjælper børn og unge med ADHD

Vi ved, hvordan vi kan hjælpe børn og unge med ADHD. Vi har igennem mange år set, hvordan vores arbejde med struktur og forudsigelighed hjælper de unge mennesker, så de i en tidlig alder kan lære at arbejde med og vende ADHD til noget positivt.


Vi har gode omgivelser, hvor der er plads til leg og personlig udvikling i tæt samarbejde med pædagogerne på stedet, som er uddannet til at tage sig af børn og unge med vanskeligheder, såsom ADHD.

Der er plads til forskellighed

På Birketoften er der også børn med andre udfordringer end ADHD, blandt andet Autisme og Asperger. Vi har succes med at arbejde med børnenes rummelighed overfor hinanden, dels fordi vores hold maksimalt består af 6 børn, dels fordi der er knyttet 3 pædagoger til hvert hold. Det giver os mulighed for at fokusere på at bygge gode relationer op.

Birketoftens afdeling i Hareskovby ligger i Nordsjælland, med Hareskoven som nabo og er nem at komme til. Vi har mange børn fra blandt andet Værløse og Sjælland, men hos os du velkommen uanset, hvor i landet du kommer fra.

Birketoftens afdeling i Kvistgård ligger​​

Få mere information om aflastning i forbindelse med ADHD

Er du interesseret i at høre mere om aflastning for unge med ADHD og vores opholdssted? Så er du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 84 12 58, sende en mail til info@birketoften.dk eller ved at bruge vores kontaktformular.


I er også meget velkomne til at komme og se stedet.

Kommuner vi har samarbejdet med​

Find vej

Birketoften – Hareskovby

Birketoften 20, 3500 Værløse​

Rutevejledning

Birketoften – Kvistgård

Hornbækvej 150, 3490 Kvistgård

Rutevejledning