Aflastning til børn med autisme

Har du brug for et pusterum fra en hektisk og krævende hverdag? Så kan Birketoften hjælpe dig med aflastning til børn og unge med autisme. Vi er et opholdssted, som tilbyder aflastning til børn, der har fået stillet autisme diagnosen. På Birketoften har vi børn med forskellige udfordringer, blandt andet autisme spektrum forstyrrelse og ADHD. Den pædagogiske behandling vil altid fokusere på dit barns behov og forudsætninger.

Vi lytter til børnene, men i høj grad også forældre, skole og andre, for barnet, vigtige nære relationer for at sikre, at vores støtte til barnets udvikling er i harmoni med de udfordringer og krav der stilles til barnet i andre af dets nære relationer.

Fra negativt til positivt

Vi hjælper barnet med dets, ofte, negative selvopfattelse. Den er muligvis knyttet til en del nederlag i sociale sammenhænge i skolen og med kammeraterne. Vi forsøger at give barnet med autisme et ”frikvarter” fra krav og forventninger, således at det igen bliver muligt at slappe af og nyde selskab med andre.

Vi mener, at man med den rigtige struktur, gode omgivelser, andre børn og unge og dygtige pædagoger kan bidrage til at få vendt barnets følelse af ikke at være god nok til, at føle sig ”lige så god som de andre”.

Aflastning med andre børn og unge med autisme

Når man lider af autisme, kan man ofte være frustreret og føle sig alene og anderledes i verden.

Dit barn er ikke alene med autismen. Vigtigt for autismebehandling er, at udvikle og arbejde på at forstå og rumme den sociale interaktion. Det er der mulighed for på Birketoften, men der er også mulighed for at trække sig og lade op, når der er brug for det.​

Hør nærmere om vores aflastning til børn og unge med autisme

Skal vi tage en uforpligtende samtale? Du er altid meget velkommen til at kontakte os via telefon 44 84 12 58, sende en mail til info@birketoften.dk eller ved at bruge vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, via telefon eller ved brug af formularen.

Birketoften – Hareskovby
Birketoften 20
3500 Værløse​

Telefon: 44 84 12 58
Email: info@birketoften.dk

CVR nr.: 36023260