Aflastning for unge med ADHD

Har I et barn, som har fået diagnosen ADHD, og er jeres hverdag hektisk og presset på grund af det? Så kan Birketoften hjælpe jer. Birketoften tilbyder aflastning for børn og unge med ADHD, som et pusterum fra en travl og presset hverdag til familier, som har børn med ADHD.

Hos Birketoften er den pædagogiske målsætning at tilbyde barnet/den unge et trygt sted præget med forudsigelighed, genkendelighed, omsorg og støtte i forhold til de vanskeligheder, det enkelte barn har.

Børn og unge med ADHD har mange kompetencer, som de skal opdage og træne, så de kan vendes til noget positivt og bruges i hverdagen. Med hjælp fra strukturen og pædagogerne på Birketoften får børnene og de unge mulighed for at udvikle nye kompetencer, som kan hjælpe dem i dagligdagen og I får en pause fra en, måske, til tider hektisk hverdag.

Vi hjælper børn og unge med ADHD

Vi ved, hvordan vi kan hjælpe børn og unge med ADHD. Vi har igennem mange år set, hvordan vores arbejde med struktur og forudsigelighed hjælper de unge mennesker, så de i en tidlig alder kan lære at arbejde med og vende ADHD til noget positivt.

Vi har gode omgivelser, hvor der er plads til leg og personlig udvikling i tæt samarbejde med pædagogerne på stedet, som er uddannet til at tage sig af børn og unge med vanskeligheder, såsom ADHD.

Der er plads til forskellighed

På Birketoften er der også børn med andre udfordringer end ADHD, blandt andet Autisme og Asperger. Vi har succes med at arbejde med børnenes rummelighed overfor hinanden, dels fordi vores hold maksimalt består af 6 børn, dels fordi der er knyttet 3 pædagoger til hvert hold. Det giver os mulighed for at fokusere på at bygge gode relationer op.

Birketoften ligger i Storkøbenhavn, med Hareskoven som nabo og er nem at komme til. I er velkomne til at kontakte os på telefon 44 84 12 58, hvis I har nogle spørgsmål om Birketoften, og hvordan vi arbejder. I er også meget velkomne til at komme og se stedet.

Få mere information om aflastning i forbindelse med ADHD

Er du interesseret i at høre mere om vores opholdssted for unge med ADHD? Så er du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 84 12 58, sende en mail til info@birketoften.dk eller ved at bruge vores kontaktformular.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, via telefon eller ved brug af formularen.

Birketoften – Hareskovby
Birketoften 20
3500 Værløse​

Telefon: 44 84 12 58
Email: info@birketoften.dk

CVR nr.: 36023260